In de maak

De nieuwe ronde schilderlessen bij Marjon den Engelsman is al weer een paar maanden aan de gang. Zij vindt het leuk om nieuwe technieken aan te leren en vooral veel mixed media. Ik bof want daar ben ik dol op!

In het najaar hebben we geĆ«xperimenteerd met schilderen op stroken papier. Hieruit voortgekomen zijn 2 schilderijen met koffertjes als thema. Het is een leuke aanvulling op mijnĀ  schilderij:” Ik vertrek en neem mee”.

Daarna hebben we als thema IJsland gehad en nu zijn we bezig met het maken van een sculptuur.

Mijn werk thuis heeft een poosje stilgelegen. Ik laat af en toe een werk waar ik nu niet meer tevreden over ben verdwijnen door er een ander schilderij overheen te zetten. het leuke daarvan is dat het doek een steeds mooiere ondergrond met structuur krijgt waardoor de uitstraling in mijn ogen beter wordt.

Een van de twee schilderijen met als thema ‘Koffertjes’